A Mágus. IA Mágus.

Akarod e a mindent? Most ezzel a lappal megkaphatod, de nem csak úgy ajándékba, munka van vele. Az élet bármely területén jelentkezik, akkor azért veszünk egy mély levegőt, hiszen mindent a kezünkbe kaptunk, hogy az új céljaink megvalósuljanak. Mind a 4 elem a kezünkben van. Tűzzünk  új célokat, most eljött az ideje, sikeres és jó leszel benne. A Férfias erő, a vezető.

Megérkezik éppen álmaid hercege, vagy a királya fehér lovon? Bizony! Felkészültél rá? Minden új cél a tiéd. Tiéd a férfi.

Ha fiú kapja ezt a lapot, akkor számíthat üzleti sikerre, számíthat előrejutásra a munkahelyén, biztos, hogy jó vezető, biztos, hogy élén lesz valaminek, valamiben. De akár megkérheti hercegnője kezét, most eljön az ideje, hogy ráleljen. Minden egyedül csak rajta múlik, övé a döntés, hogy mire használja erejét.

A végtelen lehetőség, az egységért.19=1+9=1 A végtelen lehetőség az egységig visz el, és az egységben, végül megtalálod amiért indultál. A kezdet és a vég, az eget és földet összeköti. Ez még nem a révbeérkezés, itt megszereztél mindent az úton való haladáshoz, ez a kezdet, a legszebb és legboldogabb dolgok kezdete. Boldog megélésnek gondolom, amit hoz a lap, de nem azonnal.

Akinek megadatik, hogy mindent a kezében tart, ehhez kell alázat is, kell hogy méltó legyél arra, hogy megkapod. Biztosan sokat tettél eddig, mert most megjelent, és megadatott, a tiéd a Mágus ereje.

Minden lapnak van intelme is. Egyes szám. Legyen benned kellő alázat, és köszönet hála, ne engedd kiszabadulni az egot, hogy Te lettél mindennek ura. Nem emelkedhet az ego, az alázat fölé. Ha az ego a cél, akkor fekete mágussá válsz. A szélhámosság, amikor túlbizakodott, kókler. Minden meglesz, de nem azonnal. A mindent azért kaptad, hogy jó dologra használd, és akkor a siker, a haladás, a célba érés lapja.

A munkádban az előrejutásodban egyedüli küzdelmet jelöl.

Kívánom, hogy legyél életed Mágusa!

Áldással Szeretettel!