Frey Éva Napsugár

pszichológus, parapszichológus, léleklátó, médium, pszichológia kutató

PSZICHOLÓGIA LÉLEKLÁTÁS MÉDIUMITÁS

együttes használatával

EGYÉNI ÜLÉST TART

2012. április 3. kedd 10 órától

Tatabánya, Kodály tér 2/A.

Segíti: a test-lélek-szellem szinteken való élethelyzetek elakadását megtalálni, kapcsolati problémákat, munkahelyi változásokat, családi konfliktusokat vagy testi betegségek okainak gyökerét feltérképezni és a klienssel együtt rátalálni a számára legalkalmasabb útra.

Egyéni ülésre időpont kérhető: 06/20/944-5079

PSZICHOLÓGIA LÉLEKLÁTÁS MÉDIUMITÁS egyéni ülés plakátja
PSZICHOLÓGIA LÉLEKLÁTÁS MÉDIUMITÁS egyéni ülés

FREY ÉVA NAPSUGÁR

  • 10 éves korától érzékeléseken felüli érzékszervekkel hall-lát-tapint az asztrál tér információiból
  • Hivatásként 2 fő életfeladatot kapott az égiektől: PEDAGÓGUS és PSZIHOLÓGUS, ezeket óriási hivatástudattal és szeretettel végzi ma is
  • 2002-től Kisfaludy György tanítványa, akivel sok inkarnáción keresztül dolgozott és élt már. Tőle most IDŐFIZIKÁT , TEREMTÉSTANT és PARAPSZICHOLÓGIÁT tanul.

Pszichológiával foglalkozik ezért igyekszik a ma elfogadott tudományos pszichológiában összefüggéseket találni és továbbfejleszteni a parapszichológiával.

Meggyőződése, hogy a tudományágak válaszra váró kérdéseinek kutatásában az anyagvilág láthatóságán belüli tér már részben véges..

Új kutatási lehetőségeket nyitna, ha a kutatók para síkon, azaz a fizikai téren kívül keresnék a megoldásokat. A láthatatlan térben, – nagy alázattal – az érzékeléseken felüli érzékszervekkel bírók korszakalkotó felfedezéseket találhatnának.

Ő maga is ezen kutatási módszerrel dolgozik.

  • 2003-tól MÉDIUMi feladatokat is teljesit,
  • 2004-től a LÉLEKLÁTÁS képességét kapta meg égi tanítójától, amivel a LÉLEKRE HANGOLÓDÁST, mint egyéni terápiás módszert fejlesztett ki.
  • Ez a módszer a PARAPSZICHOLÓGIA + LÉLEKLÁTÁS + MÉDIUMITÁS közös technikájával való diagnosztizálás és gyógyítás. Lelki terhekkel küzdő és testi tüneteket produkáló betegeket gyógyít.
  • 2009-től TESTRÖNTGENEZÉS érzékelését kapta meg.
  • 2010-től itthon és külföldön is gyógyít, tanít pszichológusokat, orvosokat.

„Spirituális megvilágosodásaim során beavatásokat nyertem a LÉLEKLÁTÁS, MÉDIUMITÁS és a TESTRÖNTGENEZÉS rejtelmes, titkos tanaiba.

Fizikai szintű kiképzéseim szerint: PEDAGÓGUS vagyok. Privát magánóvodák igazgatója voltam, jelenleg Színművészetet képző Iskolában vagyok pszichológia tanár.

Asztrál szintű kiképzéseim szerint: egyéni praxisomban parapszihológia előadó, asztrál térben kutató és egyéni üléseket adó léleklátó-médium-pszichológus. Kiképzéseim: okkult filozófia, metafizika, teremtéstan, időfizika, vallástudományok, mágia. Mágikus kiképző és tisztító.

Mint TISZTÁN LÁTÓ PSZICHOLÓGUS és PARAPSZICHOLÓGUS-MÉDIUM olvasom ki a lélek tudattalanjából az elfojtott traumákat. Ráhangolódással azonosulok magam is saját kliensemmé, ezáltal bekerülök abba a láthatatlan szférába, ahol lelkéből megláthatom aktuális élethelyzetének elakadásait. Ébren álmodó technikámmal hangolódok rá az emberek lelkére. A diagnózis és az esetleges életszakasz elakadásoknál megvilágítom kliensem számára a kedvezőbb utakat. 6. érzékszerveim kinyitásával kliensem TESTÉNEK 3. SZEMES RÖNTGENEZÉSÉVEL DIAGNOSZTIZÁLOM a lelki eredetű testi tüneteket, a kialakult betegségeket. A pszichoszomatikus problémák okait ezzel a módszerrel találom meg.

Klienseim nagy része életút elakadásokkal, kapcsolati problémákkal, lélek tisztitási kéréssel vagy tiszta fény életenergia adásával bíznak meg.”