Köszöntelek – jó helyen jársz – véletlenek nincsenek.

Elérkezett az idő, hogy régi vágyam teljesüljön…
Évek óta szeretném, hogy környékünkön a Turulvölgyében élő Fénymunkások közösen nyilvánuljanak meg. Hisz együtt sokkal hatékonyabbak, vagyunk.

Több mint 10 éve kezdődött, amikor a Turul Népfőiskolán találkoztam hasonló gondolkodású lelkekkel. Bár a Népfõiskola ebben a formában rég megszűnt, mégis hálás vagyok az alapítóknak, hiszen mostani Barátaim javát nekik köszönhetem.
Évek óta munkálkodunk együtt, egyre többen vagyunk a széles közös úton. Ahol, tisztelve a másik különbözőségét, mindenki saját ösvényen és tempóban, de EGY felé halad. Együvé tartozásunkat fejezi ki az Óvárosi EZOTÉR Társaság a folyamatos fejlődni vágyás, tenni akarás, közös munka és az, hogy mindig számíthatunk egymásra. Létünk hatékonyságának kézzelfogható bizonyítéka a sok KözössÉgiNap amin túl vagyunk.

Az idén, új állomáshoz érkezett álmom megvalósítása. Kihasználva az internet adta lehetőségetek megszületett a honlapom, amit most megosztok Veletek.
Általa szeretnék lehetőség biztosítani társaimnak, hogy a VILÁGHÁLÓN is megnyilvánulhassanak.

A www.turulvolgye.hu most született. Egyelőre Zoltán álltal folyamatos fejlesztés alatt áll.
Célom, hogy a későbbiekben közösen szerkesszük a blogokat, megosszuk gondolatainkat, információkat, égi üzeneteket, felkerüljenek saját írások, ajánlott cikkek, képek, videók és más egyéb hasznos, kreatív dolgot. Mindent, ami az oldal látogatóinak spirituális úton való haladását, kapcsolattartást és lelkük nemesedését segíti.

Adabha