2013 EZO feszt2013. szeptember 7.
Az idei fesztivál témája:  „Kezünkben a jövő!”

A szervező, Turulvölgye (Óvárosi) EZOTÉR Társaságról annyit érdemes tudni, hogy 2006-ban pár régi barát újra találkozott Tatabányán. Mindenki maga mögött tudott már valamilyen spirituális utat, reikisek, zenesek, jógások, fénymunkások, természetgyógyászok döntöttek úgy, hogy mások segítésére és saját örömükre KözösÉgi Napokat tartanak és ingyen megosztják tudásukat másokkal. A negyedéves rendezvények egyre több embert vonzottak. Végül kinőttük magunkat és 2011-ben, egy helyi művelődési házban, nagy sikerrel rendeztük meg az I. Turulvölgye EZOTÉR Fesztivált.

A hagyományos program négy szálon fut:
– Helyi léleksegítők népes csoportja – asztrológusok, grafológusok, számmisztikusok, sorselemzők, léleklátók és alternatív gyógyítók, akik egésznap fogadják az érdeklődőket.
– A tudásra szomjazók – érdekes előadásokat hallgathatnak a Lélek-Forgó színpadán. – Előadóink között a népszerű helyiek mellett, számos ismert egyéniség is szerepelt pl.: Paksi Zoltán, Dr. Czeke András, Won Do Szunim, Prof. Dr. Hajtó János, Dr Dombi Péter, Kisfaludy György, Fehérholló Őskü, Tűzvirág, Géczi Gábor, Iby Duba…
– Művészet – spirituális festők és zenészek (pl.: Sivák Enikő, Soós Arnoldék, Bagdi Bella, Kövi Szabolcs, Enrico, Sámánok és dobosok)
– Vásár – ahol spirituális, ezoterikus, szemet gyönyörködtető, hasznos és hazai termékek várják az érdeklődőket

Amit biztosítani tudunk:
• A léleksegítőknek és a termékek árusításához helyet
• A rendezvény szponzorainak a helyszínen lehetősége van saját reklámanyagot kihelyezni.
• Előzetes megegyezés alapján a támogatók logója kikerül a fesztivál szóróanyagaira.
• A résztvevőknek ingyenes büfét
• Az előadások internetes közvetítését

A Turulvölgyi programot szívből, szeretettel adjuk. Sokáig ingyenesek tudtuk lenni, annak ellenére, hogy semmilyen jogi formát nem képviselünk és a város vezetőségétől csak erkölcsi támogatást kaptunk. Csupán baráti összefogásra, adományokra, önzetlen jó szándékra, segítőkészségre és az égi segítőink áldására támaszkodunk.
Mindannyian hiszünk az összefogás és a VÉGTELEN SZERETET EREJÉBEN!

Amennyiben tetszik a program és szívesen jönnél közénk akár mint léleksegítő, akár mint ezos termékeket árusító árus,  jelentkezz a Facebook oldalunkon vagy a turulvolgye@gmail.com  címen.

Áldás – Namaszte!